• Novinka

BAAGL Školní aktovka Koala

Objem aktovky: 18 l Nosnost: 6 kg Nízká váha: 1 200 g
1 799 Kč
s DPH
1 486,8 Kč bez DPH
Počet
Skladem

Aktovka do školy ERGO s vyztuženým tělem je vhodná od 1. třídy ZŠ. Taška do školy má posuvný zádový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM, který umožňuje nastavení optimální polohy popruhů vzhledem k výšce dítěte. Záda této školní tašky jsou polstrovaná a ergonomicky tvarovaná pro zdravý vývoj dítěte. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a plně nastavitelné jak nahoře u ramen, tak dole. Výškově i délkově nastavitelný hrudní popruh přitáhne aktovku blíže k tělu a tím přenese váhu z ramen do pánevní oblasti - nejstabilnější části těla. Lehká vyztužená konstrukce a pevné dno drží stabilní tvar, takže aktovka sama stojí a nepadá.

Unikátní magnetické zapínání Fidlock usnadní prvňáčkům otevírání a zavírání aktovky. K otevření aktovky postačí pouhé otočení přezky a uzavření aktovky probíhá díky magnetickému systému automaticky, bez nutnosti manuálního zapínání.

Uvnitř ve víku je průhledná kapsa s rozvrhem. V aktovce je vnitřní organizér umožňující rovnoměrné rozložení hmotnosti, doplněný gumičkou pro fixaci. Dvě boční kapsy uzavíratelné na zip jsou vhodné k uložení láhve na pití. Přední kapsa je dostatečně velká pro umístění boxu na svačinu. Tělo aktovky je vyrobené z pevného voděodolného materiálu. Reflexní prvky jsou ze všech stran aktovky pro větší bezpečnost dítěte. Aktovka je navíc vybavena trendy přívěskem.

• Objem aktovky je 18 l, nosnost 6 kg, hmotnost 1200 g

Aktovky z řady ERGO byly testovány a certifikovány v akreditované zkušební laboratoři.

Rozměry: 27 x 39 x 17 cm hloubka

Původní cena 1999,-
1900204
1 ks
Nový produkt
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.