Batoh školní OXY Sport Black

Objem: 27 l Nosnost: 8 kg Nízká hmotnost: 830 g
1 650 Kč
s DPH
1 363,6 Kč bez DPH
Počet
Skladem

Stylový batoh OXY SPORT - ideální společník pro školní i volný čas!

Nechte se okouzlit stylovým sympaťákem z řady batohů OXY SPORT, který vyniká nejen promyšlenými designovými detaily, ale také maximální funkčností. Tento batoh je vhodný jak pro starší školáky a studenty, tak i pro dospělé. Připravte se na skvělého společníka, který vás nezklame.

Batoh zaručuje pohodlí díky ergonomicky tvarovanému zádovému systému, který poskytuje podporu pro každý typ zad. Polstrované ramenní popruhy a nastavitelný hrudní popruh přinášejí další komfort při nošení. Hlavní kapsy jsou vybaveny pevnými zipy s barevnými poutky, které usnadňují otevírání a zavírání. Boční kapsa je ideální pro láhev vody, zatímco zipová boční kapsa vám poskytne bezpečné úložiště pro klíče nebo mobil.

Určitě oceníte vnitřek batohu, který důkladně členěný. Máte k dispozici 2 oddělené komory, praktickou kapsu na notebook velikosti 15" a navíc menší kapsu na zip pro všelijaké drobnosti. S tímto batohem si udržíte přehled a všechno důležité bude snadno dosažitelné.

Ať už se batohem pohybujete, nebo je prázdný, jeho lehká konstrukce zaručuje, že ho téměř ani neucítíte.

Tento stylový batoh OXY SPORT má rozměry 46 x 32 x 15 cm, což ho činí dostatečně prostorným pro vaše potřeby. S objemem 27 litrů a nosností až 8 kg je ideální volbou pro ty, kteří potřebují přepravit všechny nezbytnosti bez námahy.

Jeho nízká hmotnost pouhých 830 gramů je překvapivá, přestože batoh poskytuje dostatek prostoru a funkčnost. Díky této lehkosti se můžete pohybovat bez jakékoliv zátěže na zádech, což je zvláště výhodné při delších trasách nebo při nošení batohu po celý den.

S tímto batohem si můžete být jisti, že nebudete muset vybírat mezi stylem, funkčností a pohodlím. Je to dokonalá kombinace všech těchto faktorů, která ho činí skvělou volbou pro všechny příležitosti.
1101975
1 ks
Nový produkt

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.